Guide: De bedste sushirestauranter i Aarhus

Sushi er efterhånden blevet en ret så populær spise, og det gælder altså også blandt aarhusianerne. Aarhus bugner af gode sushirestauranter, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilke man bør vælge.

Men bare rolig! Her får du nemlig en guide med en række af de bedste sushirestauranter i Aarhus.

Karma Sushi – den eksklusive

Den første sushirestaurant, som du uden tvivl bør kende til, er Karma Sushi i Frederiksgade. Her kan du forvente at få serveret fusionssushi af den absolut højeste kvalitet, som er lavet på sæsonens bedste råvarer.

Sushien hos Karma er sammensat med inspiration fra både det nordiske, franske og selvfølgelig japanske køkken. På menukortet finder du derfor spændende, innovative retter som tager udgangspunkt i den traditionelle sushi. Af forretter finder du eksempelvis “tun tacos” og en “duet af laks og trøffel”.

Derudover byder menukortet naturligvis også på et hav af forskellige slags sushistykker. Har du svært ved at vælge, så prøv en af Karma Sushis setmenuer, hvor restauranten har sammensat menuerne for dig, således du kommer godt rundt i menukortet. Uanset hvad du vælger, er sushien smukt anrettet, hvilket i sig selv er en oplevelse.

Nævneværdigt ved Karma Sushi er også den unikke indretning, som bærer præg af de ikoniske kirsebærtræer. Du kan altså se frem til at nyde den lækre sushi i de hyggeligste omgivelser!

Hjemmeside: Karma Sushi
Prisklasse: Setmenuer fra 373 kr. pr. person
Adresse: Frederiksgade 83, 8000 Aarhus C

Læs også: Anmeldelse af Restaurant Reel

Nori Bar – den med de gode cocktails

Nori Bar Sushi
Foto: Nori Bar Instagram

Hos Nori Bar i Sankt Clemens Stræde kan du ligeledes nyde en virkelig lækker omgang sushi af høj kvalitet. Derudover er Nori Bar særligt kendt for sine flotte cocktails.

Konceptet hos Nori Bar er sushi ad libitum. Det fungerer således, at man via en tablet ved bordet bestiller, hvad man kunne tænke sig. Her kan du vælge alt fra sticks og tangsalat til de traditionelle sushi rolls, som fås i mange forskellige kombinationer. Alt maden laves friskt, så kokkene laver maden med det samme, når du bestiller.

Du kan bestille alle de gange, du har lyst – så en god idé er at bestille lidt ad gangen, så du kan spise op. Efterlades der mere end tre stykker sushi, koster det nemlig 10 kr. pr. stykke. På den måde undgås en masse madspild!

All you can eat sushi gælder i 2 timer og koster 238 kr. søndag-torsdag, og 258 kr. fredag-lørdag. Vil du gøre det endnu billigere, skal du vælge at besøge Nori Bar til frokost – her er prisen nemlig kun 198 kr.

Hjemmeside: Nori Bar
Prisklasse: 238-258 kr. for sushi ad libitum til aften
Adresse: Sankt Clemens Stræde 7, 8000 Aarhus C

A+ Siam Sushi – den for enhver smag

A+ Siam Sushi
Foto: A+ Siam Sushi Instagram

En sushirestaurant du også bør kende til, er A+ Siam Sushi. Her kan du selv vælge, om du ønsker sushi ad libitum eller A la carte. Vælger du sidstnævnte, kan du selv sammensætte din menu, eller du kan kaste dig ud i den såkaldte Signature menu. I denne menu får du fire serveringer for 228 kr.

Er du mere til ad libitum, er konceptet præcis det samme som hos Nori Bar; du har to timer, du må bestille så mange gange du vil, maden laves friskt, og alt levn over tre stykker koster ekstra. Hos A+ Siam sushi er prisen for sushi ad libitum 248 kr. mandag-torsdag og 258 kr. i weekenden. Her kan du også spise billigere til frokost, hvor prisen er 208 kr.

Om du vælger A la carte eller ad libitum, kan det garanteres, at du ikke vil opleve kedelig sushi hos A+ Siam. Restaurantens kokke sætter nemlig en stor ære i at eksperimentere og kreere i det japanske køkken.

Du finder derfor et varieret udvalg af traditionelle ruller og helt specielle ruller, som kun fås hos A+ Siam! I skal dog i selskabet fælles beslutte, om I ønsker a la carte eller ad libitum, da bordet skal vælge samme koncept.

Hjemmeside: A+ Siam Sushi
Prisklasse: 228-258 kr.
Adresse: Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C

Læs også: 6x sushi take away i Aarhus

Running Ping – den rullende

Running Ping Sushi
Foto: Running Ping Instagram

Skal du have en lidt anderledes sushioplevelse, så skal du prøve Running Ping. Her er konceptet nemlig running sushi, hvor et bånd transporterer sushien rundt mellem bordene. Så snart du får øje på noget, du kunne tænke dig at smage, så åbner du blot den lille låge ud fra dit bord og snupper den pågældende tallerken.

Konceptet er altså sushi ad libitum, blot serveret og præsenteret på en lidt anderledes måde. Running Ping ønsker at frembringe en helt speciel stemning med deres running koncept.

I Asien er det kutyme, at familie og venner mødes omkring bordet og spiser en rig variation af deleretter, som løbende serveres. Imens nyder man nærværet og spiseoplevelsen med hinanden. Denne familiære spisemåde ønsker Running Ping altså at tilbyde Aarhusianerne.

Udover sushi, vil du også opleve et væld af andre asiatiske småretter, specialiteter og selvfølgelig desserter på båndet. Prisen er 238 kr. mandag-torsdag, og 258 kr i weekenden, hvor du altså kan gå ombord i running sushi i op til to timer.

Hjemmeside: Running Ping
Prisklasse: 238-258 kr. for running sushi ad libitum
Adresse: Frederiksgade 73, 8000 Aarhus C

Letz Sushi – den bæredygtige

Letz Sushi
Foto: Letz Sushi Instagram

Er bæredygtighed vigtigt for dig, eller ønsker du bare at nyde rigtig god sushi med god samvittighed, så er Letz Sushi det rette sted. Du finder ovenikøbet hele tre Letz Sushi restauranter rundt i Aarhus – én i Guldsmedgade, én i M.P Bruuns Gade, og nyeste skud på stammen; på Aarhus Ø.

Uanset hvilken af de tre du vælger, er bæredygtighed og de bedste råvarer i højsædet. Letz serverer udelukkende sushi, der er lavet af certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk. Så vælger du Letz Sushi, er du med til at gøre en positiv forskel for fiskene, havet og ikke mindst for dig selv. Det giver altså en god smag i munden – bogstavelig talt!

På menukortet finder du både traditionelle sushiruller, men også mere nytænkende former for sushi. Letz byder blandt andet på Sushi Bowls, hvor komponenterne til sushien er blandet som en salat i stedet for at være rullet. Virkelig spændende!

Hjemmeside: Letz Sushi
Prisklasse: Fra 165 kr. for 16 stykker sushi
Adresse: tre følgende lokationer:

  • Guldsmedgade 33, 8000 Aarhus C
  • M.P. Bruuns Gade 54, 8000 Aarhus C
  • Nicoline Kochs Plads 3, 8000 Aarhus C

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.