Annonce:

Sammenligningsplatformen Godappetit.dk afsluttede for nyligt en stor test af måltidskasse-leverandører. I alt blev 12 leverandører målt og vejet, og heri artiklen kan du læse, hvilke tre leverandører der klarede sig bedst.

Måltidskasse-markedet har været i kraftig vækst de seneste år, hvilket betyder, at udbuddet i dag er både stort og mangfoldigt.

Det mangfoldige udbud bevirker, at du uden tvivl vil kunne finde en leverandør, der kan levere, hvad du søger, uanset om du er til vegetar-mad, traditionel dansk mad, eksotiske retter eller noget helt fjerde.

For nyligt afsluttede sammenligningsplatformen Godappetit.dk en stor test, hvor 12 forskellige leverandører blev målt og vejet. Herunder præsenterer vi de tre leverandører, der fik allermest ros i forbindelse med testen.

Vi starter med testvinderen.

RetNemt

RetNemt er en af de førende måltidskasse-leverandører i Danmark. Skal man opnå denne status, er det nødvendigt at levere varen, hvad angår service og kvalitet af råvarer, og det tyder Godappetit.dk’s test i den grad på, at RetNemt formår.

Hele 4,4 ud af 5 stjerner scorede RetNemt nemlig i denne test, og særligt på følgende områder roses RetNemt meget:

-          Fleksibilitet

-          Kvalitet af råvarer

-          Pris.

HelloFresh

RetNemt var dog ikke nogen overlegen vinder i testen. HelloFresh klarede det nemlig næsten lige så godt, men scorede dog ”kun” 4,3 ud af 5 stjerner i samlet karakter.

Ligesom RetNemt roses HelloFresh også meget for graden af fleksibilitet. Derudover høstede HelloFresh også en del roser i forhold til parametrene: Variation og pris.

Aarstiderne

På en flot tredjeplads finder vi Aarstiderne, som du måske allerede kender i forbindelse med frugtkurve og -kasser, et marked, som de har siddet solidt på i mange år.

Aarstiderne kan dog meget mere end blot at levere lækker frisk frugt til danskerne. Blandt andet kan de også levere rigtig fine måltidskasser. Faktisk så fine at Godappetit.dk kvitterede med 4,1 ud af 5 stjerner for denne del af Aarstidernes forretning.

Skal du have leveret en måltidskasse i Aarhus?

Hvis du har fået mod på at prøve at få leveret en måltidskasse til Aarhus, så tjek Godappetit.dk, hvor du finder en samlet oversigt over de bedste leverandører af måltidskasser.