Brødrenes Original: En nyfortolkning af dansk grillmad

Vi kender alle frikadellesandwichen, bøfsandwichen og ikke mindst flæskestegssandwichen. Gode gamle klassikere som aldrig skuffer. Men hvordan ville de mon smage, hvis man forbedrede og nyfortolkede dem? Lige præcis dét har de gjort hos Brødrenes Original i Aarhus. Her har brødrene – Magnus og Theis – nemlig taget de bedste elementer fra de klassiske sandwiches for at give dem et mere moderne twist.

Foto: Brødrenes Original

Med store ambitioner og drømme åbnede de to brødre Brødrenes Original i 2021. Dette med fokus på nyfortolkning af dansk grillmad. De ønskede at servere de klassiske danske grillretter som vi kender dem – men med øje for både forbedring og fornyelse.

Der bliver taget udgangspunkt i frikadeller som bedstemor lavede dem, brun sovs, sprøde svær og magert, saftigt kød – alt sammen med et nyt og spændende twist.

Det hele bliver lavet i samarbejde med lokale leverandører, samt med fokus og respekt omkring gode danske råvarer, hvilket også er grunden til, at der kun anvendes kød fra danske fritgående dyr.

Succes fra starten

Idéen til konceptet opstod under den anden store coronanedlukning, hvor brødrene blev bevidste om deres savn til en udvikling af den klassiske danske grillmenu. De valgte derfor at tage sagen i egen hånd og opkøbte en foodtruck, da de i starten ikke kunne finde en passende adresse. På den måde kunne de placere sig de steder, hvor efterspørgslen var størst.

Interessen for Brødrenes voksede og voksede, og Magnus og Theis konstaterede ganske hurtigt, at de havde brug for mere arbejdskraft. Denne succes ledte også til, at brødrene tidligere i år kunne åbne deres restaurant i Borggade. I dag arbejder de begge to fuldtid og har ligeledes en del ansatte, som hjælper dem med at få det hele til at køre rundt.

En delle, et svin eller en bøf  

Hvis man kaster et øje på Brødrenes menukort er det tydeligt, at nyskabelse og modernisering er i højsædet. De forskellige sandwiches bærer alle navne, der er præget af en frisk og moderne tone, og du kan altså både vælge at kaste dig over en flæskestegssandwich – Svinet – eller måske en frikadellesandwich – Dellen – eller noget helt tredje.

Foto: Brødrenes Original

Alle sandwiches indeholder sprødt hjemmesylt og lækre hjemmerørte mayonnaiser. De kan ligeledes købes som menu, hvor grove fritter og en valgfri drikkevare også er en del af prisen. Desuden præsenterer menukortet også en cheeseburger til børnene og mulighed for at tilkøbe hjemmelavet brun sovs eller andre ekstra ingredienser.

Derudover kan du benytte dig af Brødrenes frokosttilbud, hvis du kommer tirsdag-søndag mellem klokken 11:30 og 15:00. Her kan du få en valgfri sandwich inklusiv en valgfri drik for kun 75 kroner.

Hver måned tilbyder Brødrenes også deres månedens special, som er en særlig sandwich, der kun udbydes i en måned før den skiftes ud med en ny. Her er altså mulighed for at smage noget unikt og lækkert – men man skal være hurtig!

Se det fulde menukort her.

Helt igennem lækker mad, hjemmelavet og det smages – både tilbehør, fyld og dyppelse. Når det så krydres med super nærværende og hyggelig service… wauw, bare wauw. Vi føler os absolut heldige at I har valgt at slå jer ned i lige vores hood. – Camilla Andersen

Lej en foodtruck til dit næste arrangement

Foto: Brødrenes Original

Brødrenes tilbyder også udlejning af deres foodtruck til dit næste arrangement. Det kan altså enten være en festival, en fest, en konfirmation, bryllup eller noget helt andet, hvor du ønsker et lækkert måltid til dig og dine gæster. For at leje den skal du udfylde formularen på Brødrenes hjemmeside.

Find formularen her.

Husk hyggen!

Det er rigtig vigtigt for Brødrenes at huske hyggen, hvilket også er deres slogan og en af de væsentligste fokuspunkter for stedet. Serviceoplevelsen skal være helt i top, stemningen skal være afslappet, og gæsterne skal gå hjem med en følelse af tilfredshed og lækkert mad i maven. Her er altid plads til smil, grin og en hyggelig snak over disken, og du vil næppe fortryde et besøg hos Brødrenes.

Alt det praktiske

Adresse: Borggade 12B, 8000 Aarhus C.
Åbningstider: Tirsdag-søndag 11:30-20:00.
Se meget mere her.

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Frokost menu hos Brødrenes Original
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Aarhus-Festuge-1
Juliette-brunch-1
Fris-r-Aarhus
photo-1428660386617-8d277e7deaf2

Forsiden netop nu

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)