AGF og Ceres Park & Arena giver musik tilbage til byen

Hvis man er i Aarhus næste lørdag – den 9. oktober og hører musik fra Lille Torv i Midtbyen, skal man endelig gå nærmere. For her er AGF og Ceres Park & Arena værter for en pop up koncert.

Koncerten er støttet af Aarhus Kommunes Genstartspulje, der bakker op om kulturelle arrangementer efter Corona-nedlukningen, for at skabe fornyet liv og oplevelser i Aarhus. Og lørdag den 9. oktober er der altså en fed musikalsk oplevelse i byen, når Ceres Park & Arena sætter en scene op på Lille Torv og inviterer til gratis koncert.

– Vi er normalt et sted, der summer af liv; Koncerter, sportsarrangementer, foreningsliv, messer, konferencer, danseshows og ikke mindst AGF’s hjemmekampe fylder Ceres Park & Arena og området omkring stadion. Men sådan har det ikke været det seneste år.

– Derfor ønsker vi at tage aktivt del i genstarten af Aarhus ved at give byens musik en scene, der popper op – lige dér, hvor folk er. Herfra vil vi fylde byen med musik fra unge århusianske kunstnere og skabe en intim by-oplevelse og fejre, at byen er åben igen, fortæller Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena.

Derfor kan man lørdag den 9. oktober opleve de århusianske upcoming-bands ”Baby Did a Bad Thing” og ”Cousin”. ”Baby Did a Bad Thing” byder på en dragende kombination af den varme amerikanske songwriter tradition – kombineret med den kolde danske melankoli. Og bandets debutalbum er blevet rost i høje vendinger.

Cousin Aarhus

Det er Cousin også blevet. Det er en popgruppe fra Aarhus, hvor omdrejningspunktet er den gode melodi, men med deres alternative og indie-inspirerede univers rammer de også det storslåede og det energiske. Deres seneste single; ”Decent Person’ udkommer dagen før Pop Up koncerten på Lille Torv.

De to bands er udvalgt i samarbejde med musikeksperten John Fogde, der er tidligere talsmand for Northside, initiativtager til kulturprojektet Music City Aarhus 2022 og nu chef for Lydens By i Struer.

Så der er garanti for kvalitet i den musikalske oplevelse, når ”Baby Did a Bad Thing” som det første band går på scenen lørdag den 9. oktober kl. 13.30 på Lille Torv i Aarhus.
Pop Up Koncerten er arrangeret af AGF og Ceres Park & Arena, og støttet af Aarhus Kommunes Genstartspulje.

Tilbud i Aarhus

Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud
Letz sushi
Sushi Sunday hos Letz Sushi
Se tilbud
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud

I samme kategori

Tangkroen
Aarhus Street Food
Earlybird
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.