Er du studerende i Aarhus? Så ved du også, at man skal slå til, når en venlig sjæl tilbyder gratis glæder! Det er tilfældet på søndag d. 20. marts. Snør skoene, lyn jakken og cykel mod Ceres Park.


Her inviterer AGF Aarhus’ studerende på Ceres Park, når AGF spiller hjemme mod Viborg kl. 14.30. Det sker til arrangementet: Studiernes Tribunefest, som er et relativt nyt arrangement i AGF, som første gang blev afholdt i 2019, men som siden har ligget stille på grund af Corona-restriktioner.


Men nu vender Studiernes Tribunefest tilbage på søndag den 20. marts. Her åbner AGF kl. 12 et eksklusivt pre-match område til de studerende, hvor der bydes på livemusik med JJ Paulo og DJ’s. Tilmed er AGF vært for fadøl og mad til studievenlige priser i forbindelse med en stor studiefest som opvarmning til kampen. Og hvis man kommer i god tid, giver AGF og Ceres en gratis fadøl til de første 500 studerende.

fodbold
Foto: AGF A/S og Ceres Park & Arena

Det er gratis for de studerende at deltage i arrangementet, der afvikles i samarbejde med Studenterhus Aarhus. Invitationen gælder for alle studerende i byen - så længe de har et studiekort og på forhånd melder sig til via AGF’s hjemmeside: AGF.dk


”Efter et par års fravær er det vidunderligt, at vi igen kan invitere byens studerende til fodbold i Ceres Park. Det handler ikke kun om fodbold, men i lige så høj grad om, at give de studerende en god eftermiddag i Kongelunden og en mulighed for at være sammen på tværs af uddannelse og baggrund. Så vi glæder os meget til at se forhåbentlig mange unge glade ansigter på søndag”, siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena.


Studiernes Tribunefest finder sted på søndag den 20. marts kl. 12 i Ceres Park inden AGF spiller mod Viborg FF kl. 14.30


Vi ses til fest, fodbold og farver (naturligvis i hvide trøjer)!