Aarhus byder på sport for alle – fra dans til padeltennis

Dette indhold er sponsoreret

Aarhus er en fantastisk by for sportselskere. Der er masser af muligheder at vælge imellem, uanset om du er til holdsport eller individuel sport. Og med så mange forskellige sportsklubber og faciliteter i smilets by, er det nemt at finde en, der passer til dine interesser!

I denne artikel tager vi et kig på nogle af de mest populære sportsgrene i Aarhus. Vi vil også give dig nogle tips til, hvordan du kommer i gang med hver enkelt sport. Så uanset om du er en erfaren atlet eller en komplet nybegynder, så læs videre for at finde ud af mere om, hvad Aarhus har at byde på.

Fodbold

Fodbold er klart den mest populære sport i Aarhus. Byen har sit professionelle fodboldhold, som hedder AGF, eller også kendt som de hvide. Hjemmebanekampene spilles på Ceres Park stadion, som ligger lige uden for byens centrum. Hvis du ønsker at engagere dig i fodbold i Aarhus, er der masser af amatørklubber, som du kan melde dig ind i. Du kan finde mere info på online fora på f.eks. Facebook, hvis du ønsker at starte til fodbold i Aarhus.

Dans

Dans er en mindre udbredt sportsgren i Aarhus, men den bliver mere og mere populær. Dansesporten er et paraplybegreb, der dækker over alle former for konkurrencedans, lige fra selskabsdans til hiphopdans. Hvis du er interesseret i at melde dig ind i en danseklub, er der flere at vælge imellem i byen. Der afholdes typisk træningssessioner en eller to gange om ugen, og konkurrencerne afholdes normalt i weekenden.  Se mere om dans i Aarhus her. Hos Let’s Dance, der tilbyder danseundervisning i Aarhus, er der plads til alle.

Basketball

Basketball er en anden populær sport i Aarhus. Byen har et professionelt hold, Bakken Bears, som spiller i den danske basketball-liga. Hvis du er interesseret i at spille basketball, er der masser af amatørklubber, som du kan melde dig ind i. De fleste klubber træner en eller to gange om ugen og spiller deres kampe i en af byens mange sportshaller.

Padeltennis

Padeltennis er en anden populær sport i Aarhus. Byen har efterhånden flere klubber samt offentlige padelbaner, der kan benyttes for en overkommelig pris. Hvis du ønsker at engagere dig i padeltennis, er der masser af muligheder for dig. Du kan melde dig ind i en klub, deltage i gruppeundervisning eller blot booke en bane og spille med dine venner. Padeltennis er en fantastisk måde at holde sig aktiv og møde nye mennesker på.

Aarhus er en fantastisk by for sportselskere. Der er masser af muligheder at vælge imellem, uanset om du er til holdsport eller individuel sport. Og med så mange forskellige sportsklubber og faciliteter i byen er det let at finde en, der passer lige til dig!

Tilbud i Aarhus

Letz sushi
Sushi Sunday hos Letz Sushi
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.