De 5 bedste oplevelser for drengerøve

Vil du dyste mod dine venner i fodboldgolf, køre fra dem i en gokart eller skyde din bedste ven med en paintballpistol? Alt sammen kan du gøre i Aarhus, hvor der er masser af muligheder for en fed dag med dine kammerater.

Vi har fundet de 5 bedste oplevelser for drengerøve i Aarhus. Om det er fordi, du skal planlægge en polterabend, søndagshygge eller bare er frisk på en tur, hvor man kan give den hele armen med sine bedste kammerater, så guider vi dig her igennem de bedste oplevelser for venneflokken.

oplevelser for drengerøve

Læs også: Guide til brunch Aarhus

Racehall

Racehall er en gokarthal i Aarhus Syd og er én af verdens største indendørs gokartbaner. Banen er 1000 meter lang og 13 meter bred. Den indeholder 14 varierende sving, og banen kan klare 34 gokarts samtidig.

Racehall åbnede første gang i 2006 og har lige siden glædet både store og små, amatører og professionelle. Der kommer ca. 1500 ugentlige gæster, og de besøgende fordeler sig jævnt over hele året. Racehall er nemlig indendørs – og derfor har vejret ingen betydning.

Priserne starter fra 130 kr. for at prøve gokart i 10 minutter. En god pakke til venneflokken af drengerøve er 30 minutters gokart, øl, vand og burger for 499 kr. pr. person. I Racehall ligger restauranten Diners´ Lounge, og det er hér, der serveres burger.

Alle store motorsportstjerner har startet som gokartkørere, og de fleste startede i en ung alder. Så Racehall afholder også mange stævner.

oplevelser for drengerøve

Skejby Fodboldgolf

Fodboldgolf er hurtigt blevet én af Danmarks mest populære fritidsaktiviteter. Det er sjovt, og alle kan være med.

I september 2019 åbnede der en fodboldgolfbane for familien i Skejby. Og i april 2020 åbnede Skejby Fodboldgolf yderligere en bane, der er én af Danmarks bedste fodboldgolfbaner. Tidligere verdensmester i fodboldgolf Ronnie Ronson har været med til at designe banerne, så det siger sig selv, at der er tænkt på detaljerne.

De fleste gæster lægger vejen forbi Skejby Fodboldgolf i weekenden. Prisen starter ved 110 kr. for voksne og 55 kr. for børn. En god pakke til drengerøvene er en partypakke, der indeholder fri bar hele dagen, øl, sodavand, sandwich og fodboldgolf for 300 kr. pr. person.

Hvis I er 5-6 personer afsted og tager en tur gennem familiebanen, vil man typisk bruge ca. 1-1,5 time. Probanen tager ca. 1,5-2 timer for 5-6 personer.

oplevelser for drengerøve

Limitless

Virtual reality er ikke kun for gamere – det er for alle. Lige fra familie og venner til kolleger og spilelskere. Gå rundt i en Virtual Reality-verden og dyst mod dine venner. Limitless åbnede i 2017 i Aarhus C i Frederiksgade og udvidede senere i  2017 til København.

Limitless har ca. 200 gæster på en god uge, hvor lørdag er den mest travle. Der er åbent hele året rundt. De mest travle perioder er ved julefrokosttid og i sommerferien.

Priserne starter fra 145 kr. for 15 minutter. Den mest populære pakke er guldpakken, hvor man kan nå 4-5 forskellige aktiviteter. Guldpakken koster 295 kr. for 55 min. Ved større grupper over 10 personer er det muligt at booke hele VR-caféen til et ‘privat-event’ for 3000,- kr. i timen med mulighed for en ’fri bar aftale’.

oplevelser for drengerøve

Boulders

Klatrehallen Boulders startede op for 13 år siden i København og åbnede deres første klatrehal i Aarhus N for 6 år siden. Og endnu én er nu åbnet – denne gang i Aarhus C.

På en god uge kommer der 2000 gæster forbi pr. hal. Der er mest travlt tirsdag, torsdag og i weekenden, og der er mulighed for forplejning i den tilhørende kiosk.

Priserne starter ved 110 kr. inkl. skoleje. 2 x ugentligt flyttes rundt på grebene på klatrevæggene for på denne måde at lave nye baner. Du kan derfor blive udfordret på ny, hver gang du kommer.

Paintball Aarhus

Outdoor Games

Outdoor Games ligger i Brabrand og er det største udendørs anlæg til paintball i Aarhus med 5 baner. Oplev paintball, bazookaball, sumostafet, blue battle og meget mere.

Outdoor Games startede op for 12 år siden. De første 8 år i Låsby, indtil der skulle udvides. Der kommer ca. 200 ugentlige gæster, og der er mest travlt om lørdagen.

Mange bruger banerne til polterabend og firmaevents, eller hvis man skal have en rigtig god drengerøvstur. Her har man nemlig muligheden for at give sine bedste kammerater nogle blå mærker. Om hvem synes ikke, det er sjovt?

Priserne starter ved 199 kr. for 2 timers paintball inkl. 100 kugler. Man har mulighed for selv at tage sine drikkevarer med, så polterabenden eller drengerøvsturen kan spices op med en kasse bajere.

Læs også: Her kan du spille padel tennis i Aarhus

Tilbud i Aarhus

Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

I samme kategori

Aarhus
Tapas i Aarhus
COVERbillede
Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Fris-r-Aarhus
Restaurant Tangkroen Aarhus

Forsiden netop nu

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)