5 aktiviteter til din storbyferie

Dette indhold er sponsoreret
En storbyferie kan for nogen være den perfekte ferie, når man skal forkæle kæresten – eller sig selv – med en forlænget weekend. Ved at smutte en tur til storbyen kan I se frem til at opleve en masse liv, museer, god mad og shopping! Storbyferie byder på mange forskellige aktiviteter, her giver vi dig et lille udpluk af, hvad du kan bruge turen på.

Restitution og afslapning

Enhver ferie handler om at komme væk fra en stressende og travl hverdag. Derfor er det turens første gøremål at få skabt et rum for restitution og afslapning, så I kan være veludhvilet og klar, når I skal på opdagelse de andre dage. Dagen kan bruges på alle de bedste betting sider, brætspil, et godt glas vin og en lang nattesøvn.

Man behøver dog ikke at blive liggende på hotellet for at kunne slappe af. Mange storbyer – inklusiv Aarhus – byder på spamuligheder, hvor I kan få lagt ansigtsmasker, sidde i boblebad og drikke et glas champagne til solnedgangen – så er I garanteret 100% afslapning resten af weekenden.

Et aktivt indspark

Storbyen inviterer nærmest i sig selv til aktivitet. Mange steder i byen er der opsat udendørs træningspladser, hvor man kan lege sig til aktivitet. Derudover vil du i mange byer opleve klatrecentre, beachvolleybaner og rig mulighed for at deltage i aktive events. Et aktivt indspark i løbet af weekenden vil give jer fornyet energi på turen.

Shopping på strøget

Man kan ikke undgå at runde et par butikker eller to, når man har valgt at tage på storbyferie. Storbyen er næsten indbegrebet af shopping fra A til Z. På strøget kan du finde både store kædebutikker og små specialbutikker, som vil tilfredsstille ethvert shopping-elskende hjerte.

Mad fra alverdens lande

Den absolut bedste del af storbyferien må være maden. Nu skal du ikke længere nøjes med ét pizzaria. I Aarhus kan du få mad fra hele verden. Bestil bord til tapas, sushi eller italiensk. Hvis I har lyst tl noget forskelligt, kan I også lægge en tur forbi street food, hvor alle kan vælge præcis dét, de ønsker til frokost.

Ud i naturen

Aarhus byder på skønne naturomgivelser. Hvis du er klar på et dyp i havet, kan du besøge Ballehage, Den Permanente eller havnebadet på Aarhus Ø. Er I klar på at tage lidt længere ud fra byen, så vil I kunne nyde Marselisborg skov, hvor man kan fodre dyr i dyrehaven eller besøge den smukke natur ved Ørnereden.

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.