ANNONCE

Ønsker du en hverdag der er fyldt med en lille smule mere optimisme og et lidt større smil, så frygt ej - der er en masse ting som du selv kan gøre, for at få dette til at ske. Her får du et par gode råd til, hvordan du kan aktivere de positive stoffer i din krop og dermed blive gladere i hverdagen.

Få en god søvn

At sove tungt og godt om natten påvirker i høj grad dit humør positivt. Derfor er det vigtigt at du prioriterer din nattesøvn, og undgår forstyrrelser fra eksempelvis din mobiltelefon eller andet elektronik. Du bør derfor heller ikke gå ned på en god seng, da denne er afgørende for dit velbefindende og dit humør når du vågner op. Find din kontinentalseng her, hvis du mangler en ny seng af høj kvalitet, som kan være med til at give dig en god nattesøvn. Er det ikke en kontinentalseng du er ude efter, kan det største udbud af de bedste senge findes på sengetid.dk.

Brug tid med dine nærmeste

Selvom det måske ikke er det du har allermest lyst til hvis du ofte er i lidt dårligt humør, er det måske alligevel det du har allermest brug for. Tag derfor initiativ til at ses med venner og familie, og oplev den forskel du mærker, når du prioriterer at bruge tid med dem du holder af og som ligeledes holder af dig.

Mærk solens stråler

Hvis vejret er til det, så sørg for at komme ud og mærk solens stråler. Sol er med til at frigive endorfiner i dit centralnervesystem, og er derfor med til at gøre dig i bedre humør. Husk dog altid at medbringe solcremen, når du bevæger dig udenfor i solen. Samtidig med at du bliver gladere og får lidt farve i kinderne, får du typisk også rørt dig lidt mere når du er udenfor, end når du er indenfor. Dette er ligeledes godt for dit humør og dit sind, men også din krop. En ægte win-win.

Sænk kravene til dig selv

Kender du det, at så snart du har nået et mål, skal du hurtigt i gang med at nå det næste mål, i stedet for lige at stoppe op og være stolt af dig selv og det du har opnået so far. Mange af os kører rundt i et hamsterhjul, hvor vi glemmer at stoppe op og lige klappe os selv på skulderen. Du behøver ikke at kunne alt i verden - du er jo trods alt kun et menneske!