3 tips til at holde sig sund i Aarhus

ANNONCE

Det er blevet forår, og solen skinner. Sommeren er på vej, og udendørslivet i Aarhus kan snart nydes igen. Sommeren er årstiden for fornyelse, og du kan derfor overveje, om du skal optimere din livsstil, som du kan læse mere om her, hvor du vil få 3 tips til sundhed, så du bedre kan gå sommeren i møde.

De mange sundhedstilbud

Hvis du målbevidst prøver at blive sundere, kan du overveje at kontakte nogle af de mange professionelle tilbud i Aarhus, der kan hjælpe dig. Det kan betyde et medlemskab i et af byens mange fitnesscentre, eller du kan få kost- og livsstilsråd fra en diætist Aarhus, som kan få dig i gang med sundere vaner.

Hvis du målrettet går efter at blive sund, vil faglig hjælp næsten altid være den bedste start. Du kan derfor se sommeren som et startskud til at komme i gang og forny dit liv sideløbende med naturens gang.

Årstidens muligheder for fritidsaktiviteter

Hvis dit mål ikke kun er at blive sundere, men også blive mere social, er det nu tid til at komme ud og få det gjort. Rigtige sportsfans dyrker idræt året rundt, men nu hvor det bliver varmere, starter mange af de årstidsbestemte idrætsaktiviteter også op. Volleyballklubberne rykker ud igen, og det samme gør badminton- og tennisklubberne. Både cykel- og løbeklubber rekrutterer også mange nye medlemmer hen over sommermånederne.

Rigtig meget foreningssport forstærkes dermed hen over de varme sæsoner, fordi flere folk springer ud i det og melder sig ind. En af dem kunne være dig, og det er en god måde at være både social og få motion på.

Motion i det fri

Hvis foreningssport ikke lige er dig, men det stadig lyder tiltalende med udendørs idræt, kan du selvfølgelig også bare få brugt det gode vejr og dyrke motion på egen hånd. Selv for dem, der foretrækker motion uden andres mennesker selskab, er Aarhus behjælpelig. I skoven ved Risskov er der eksempelvis opsat styrketræningsfaciliteter både ved indgangen til skoven og inde i skoven.

Aarhus har også flere parker og grønne arealer, hvor der er mulighed for at løbe eller lave andre former for motion. En halv til hel times motion udenfor om dagen er sundt, fordi man får pulsen op, og på samme tid får man også frisk luft og vitaminer fra solen.

Uanset det er sommer eller ej, er det en god idé at passe sin form, fordi fedme og overvægt kan relateres til mange livsstilsproblemer.

Sommeren åbner op for dine muligheder for at bryde dårlige vaner og komme i gang med nogle nye og sunde initiativer, som kun vil gøre din sommer bedre.

Tilbud i Aarhus

Sushi takeaway
Monday Madness hos Letz Sushi
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud

I samme kategori

pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356
Billygte

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Fris-r-Aarhus
Tangkroen
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.