Foråret er over os, og det betyder selvsagt, at vi nu skal til at nyde de aktiviteter, som Aarhus byder på udenfor. I første omgang har vi valgt at rette blikket mod minigolf – dét er nemlig noget, som alle kan spille og samtidig er det sjovt. Aarhus har flere steder at vælge imellem, når køllen skal svinges!

Aarhus Camping: Minigolf inden byturen?


Hvordan lyder kombinationen af øl og minigolf? Hvis det er sød musik i dine ører, skal du et smut forbi Aarhus Camping. Det er en bar, hvor de har alt det, som barer skal have- og så ovenikøbet minigolf, som du får det på camping. Melder sulten sig, kan du fra onsdag til lørdag spise burgers fra Cocks & Cows på stedet.
Naturligvis er der snacks som på vaskeægte camping: popcorn, slush ice og chips. Der skal ikke bookes bane, da det er drop-in hos Aarhus Camping. Psst… Det kan betale sig at holde øje med arrangementer, som stedet arrangerer!

Hvor: Åboulevarden 9, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Søndag-mandag: lukket, tirsdag-torsdag: 15-23, fredag-lørdag: 12-02

Priser: Minigolf koster 50kr, men er det fredag og lørdag skal du af med 65kr. Børn under 12 år: 35kr.

Golfskoven i Aarhus: Minigolf, petanque og pool


Golfskoven er 3.500 m2 indendørs skov med masser af aktiviteter heriblandt, som navnet indikerer, minigolf! Golfskovens adventure golf har 18 huller med 2 sværhedsgrader, så der er lidt for alle uanset niveau og tålmodighed. Blandt de andre aktiviteter finder du dart, petanque og nyheden ”poolball”. Også her findes både burgers til sulten og et stort udvalg af drikkevarer, som du kan tage med rundt på banen.

Hvor: Søren Nymarksvej 6A, 8270 Højbjerg

Åbningstider: mandag-torsdag: 13-22, fredag: 13-24, lørdag: 11-24, søndag: 11-22

Priser: Adventure minigolf for voksne koster 99kr., og for børn under 12 år er prisen 79kr.

Aarhus Minigolf: Spil minigolf til udsigten af Smilets By fra toppen


På toppen af Bruuns Galleri kan du spille minigolf på den hyggelige tagterrasse. Her har de 18 udfordrende huller, du kan forsøge at nå igennem før dine venner og familie. Hvis solen skinner, er det helt perfekt med et udendørs spil. Her kan du også købe snacks og drikke.

Hvor: M.P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C

Åbningstider: 2. april til 31. maj: Mandag – fredag: 14-19, lørdag-søndag og helligdage: 12-17. 1. juni – 14. august: Mandag-torsdag: 12-19, fredag- lørdag: 12-22, søndag og helligdage: 12-17.

Priser: 75kr. for voksne og 45kr. for børn under 12 år