3 idéer til din næste ferie

Annonce:

Foråret er lige om hjørnet, og snart venter sommeren med alt hvad den indebærer af skønne ting. Her får du tre gode idéer til din næste ferie, så læs med og bliv inspirereret.

Selvom der stadig er nogle måneder til at kalenderen melder sommer, er det en god idé at gå i gang med ferieplanlægningen i god tid. På den måde risikerer man ikke, at det sted, man gerne ville bo, er udsolgt eller at man ikke kan få en flybillet de dage, man gerne vil ud og hjem.

Sammensæt selv jeres charterferie

En klassiker, når det gælder sommerferien, ja faktisk alle årets ferier, er charterferien til et varmt sted. I kan vælge at købe en pakkerejse, hvor alt er arrangeret og I ikke skal tænke på så meget, men det kan også være en mulighed selv at sammensætte ferien. Vælg billige flybilletter her, hvis I gerne selv vil arrangere jeres tur. I nogle tilfælde kan det være billigere selv at arrangere transport og hotel end ved at købe en pakkerejse, og det kan man altså overveje, når man skal på sommerferie.

Ferie på fire hjul

I kan også overveje at tage på bilferie og for eksempel køre rundt til spændende steder i Frankrig eller måske på Balkan. Når I kører selv, kan I selv bestemme præcis, hvor I vil køre hen og hvor længe, I vil blive de enkelte steder. Denne type ferie er særligt egnet til par, der ikke har børn med, for børn kan have svært ved at sidde stille i en bil i mange timer.

Man kan også vælge blot at drøne direkte til sydeuropas feriedestinationer i egen bil. Der kan være mange penge at spare fremfor at flyve, hvis der eksempelvis er tale om en familie på fem. At køre til Sydfrankrig tager omkring 20 timer, hvis man ikke overnatter undervejs men skiftes til at køre. Her kan det være en fordel at køre gennem Tyskland om natten, da der i ferieperioden kan være tæt trafik om dagen på de tyske motorveje.

Træk stikket og tag i sommerhus

Det sidste bud på en skøn sommerferie er at blive i Danmark og tage i sommerhus. Den danske sommer er utrolig dejlig, i hvert fald hvis vejret viser sig fra sin gode side, og man kan synes, det næsten er synd at rejse væk på den tid af året. I et lånt eller lejet sommerhus kan I dase og leje, spille spil og gå ture eller I kan fordybe jer i gode bøger. Ligger sommerhuset i Jylland, kan I vælge at sætte en dag af til at besøge Aarhus og spise brunch.

Der er mange måder at holde ferie på, og forslagene vi har nævnt her, er blot nogle af dem. Man kan også tage på cykelferie, vandreferie, højskoleophold eller yogaretreat for blot at nævne et par stykker. Det der er vigtigt er, at man tager en pause fra det sædvanlige og laver noget, der giver en glæde, uanset om det så er afslapning på stranden eller bjergbestigning i de franske alper.

Tilbud i Aarhus

Sushi takeaway
Monday Madness hos Letz Sushi
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

I samme kategori

el-guitar
ben-white-mO9vKbG5csg-unsplash
spacejoy-c0JoR_-2x3E-unsplash
pexels-raka-miftah-4253888

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Restaurant Tangkroen Aarhus
Fris-r-Aarhus

Forsiden netop nu

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)